Wie is Content Correspondent?

‘Geen idee. Of weet ik niet’. Dit soort antwoorden op vragen schrikken mij niet af. Integendeel. Ik word er alleen maar heel nieuwsgierig van. Ik wil opzoeken, uitvinden en achterhalen wat het antwoord dan wel is. Daarom houd ik zo van de atlas, google en gidsjes over van alles en nog wat . En ik houd van mensen natuurlijk; want die hebben vaak veel te vertellen. Van al die verhalen en kennis word ik blij. En dat wat ik ontdek en wat de moeite waard is, deel ik graag met anderen.

Daar ligt mijn passie. Dat is mijn vak. Met goede copy content maken van informatie. Niet langer zenden maar beleven; ervaren. Ik schrijf, fotografeer en film verhalen die mensen in beweging zetten.

Iedereen content.

Meer informatie over mijn werkzame leven: Linkedin/birgitdeuss en CV Birgit Deuss

0 Comments

Add Your Comment: