Global Innovation Competition

De Global Innovation Competition is een jaarlijkse wedstrijd van Making All Voices Count een internationaal programma van o.a. HIVOS.  Deelnemers uit Afrika en Azië pitchen ideeën om de kloof tussen burgers en overheid te dichten met technologische oplossingen. Content Correspondent verzorgde de videoproductie (redactie, interviews, locatie scouting, begeleiding crew, contacten partnerorganisaties) in Jakarta en Accra tezamen met Chouette Films Ltd.

In Jakarta (2015)maakten we zes video’s; 5 interviews met finalisten en een algemeen verslag.

In Ghana (2016) maakten we ook zes video’s; 2 videos over partnerorganisaties, 1 algemeen verslag, 2 interviews met finalisten en een video over de methodologie van de Global Innovation Competition.

Hieronder de algemene video’s.

 

 

0 Comments

Add Your Comment: