Content Correspondent

Branded journalism, storytelling en contentmarketing hebben één ding gemeen: boeiende content.

Content Correspondent maakt content die relevant is èn boeit.

Inhoud die je verder doet kijken dan je neus lang is. Die je verrijkt en inzicht geeft. Inhoud die je deelt met anderen en zo een belevenis op zich wordt. Dat is de content waarvoor je bij mij terecht kan. Dat is de content die ik voor jou of je organisatie kan maken.

Een verhaal, een blog, een tweet of een post. Een artikel, persbericht of een interview. Bewegend beeld of een foto. Dichtbij huis gemaakt of ver weg. Ik  zet het op papier of online en maak het crossmediaal. Content uit het hart van de één naar het hart van de ander. Zodat er verbinding ontstaat; dat maakt content boeiend.

Iedereen content.

0 Comments

Add Your Comment: