Productie

Content bedenken, halen en maken. In woord en beeld. Voor papier of online. Crossmediaal.

Elk mens is bijzonder en heeft zijn eigen verhaal. Ik weet mensen op hun gemak te stellen en hun vertrouwen te winnen. Daarbij laat ik me niet leiden door afkomst of positie. Als ik met mensen praat, ze interview, film of fotografeer voor een verhaal durf ik mijn nek uit te steken. Door bijvoorbeeld net iets verder te vragen, zonder de integriteit van de ander uit het oog te verliezen. Zo kom ik tot de kern, leg ik de drijfveren van iemand bloot en weet ik de juiste informatie naar boven te halen. En van die input maak ik goede content. Voor organisaties, bedrijven of personen.

Ik werk graag samen met mensen. In een team, als coach of begeleider.

Content Correspondent heeft veel reiservaring in Afrika en Azië. Ook voor projecten in lastige werkgebieden en/of moeilijke omstandigheden ben ik inzetbaar.

Content Correspondent – de emotie beklijft –

0 Comments

Add Your Comment: